вівторок22 жовтня 2024
zss.in.ua

Ніхто не здогадається, з чого він: такий кляр для відбивних зробить страву неймовірною.

Хрустка скоринка дуже смачна.
Никто не сможет угадать его состав: этот кляр для отбивных придаст блюду удивительный вкус.

Відбивні – це одна з найпростіших страв, яку можна приготувати на вечерю, наприклад, до картопляного пюре, рису або гречки. Особливо швидко відбивні готуються з курячого філе.

Завдяки кляру м’ясо можна зробити надзвичайно смачним і соковитим. Рецептом приготування цибулевого кляру до відбивних з нами поділилися на Facebook-сторінці "Гостинець магазин хороших продуктів".

Як приготувати відбивні в цибулевому клярі

Інгредієнти:

  • куряче філе — 500 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • часник – 3 зуб.;
  • яйце — 2 шт.;
  • мука — 100 г;
  • грецький йогурт або сметана — 200 г;
  • сіль, спеції за смаком;

Спосіб приготування:

1.Філе нарізати на відбивні, відбити, посолити, поперчити.

2.У блендері подрібнити цибулю та часник.

3. Додати яйця, перемішати.

4. Додати сметану, перемішати.

5. Посолити, додати муку, перемішати.

6. Кожен шматочок м’яса занурити в кляр і обсмажити на добре розігрітій з олією сковороді до готовності.