Відбивні – це одна з найпростіших страв, яку можна приготувати на вечерю, наприклад, до картопляного пюре, рису або гречки. Особливо швидко відбивні готуються з курячого філе.
Завдяки кляру м’ясо можна зробити надзвичайно смачним і соковитим. Рецептом приготування цибулевого кляру до відбивних з нами поділилися на Facebook-сторінці "Гостинець магазин хороших продуктів".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1.Філе нарізати на відбивні, відбити, посолити, поперчити.
2.У блендері подрібнити цибулю та часник.
3. Додати яйця, перемішати.
4. Додати сметану, перемішати.
5. Посолити, додати муку, перемішати.
6. Кожен шматочок м’яса занурити в кляр і обсмажити на добре розігрітій з олією сковороді до готовності.