четвер13 березня 2025
zss.in.ua

Гості запросять рецепт: як приготувати смажене м'ясо з секретною спецією (відео).

М'ясо виходить надзвичайно ніжним, соковитим та апетитним.
Гости захотят узнать рецепт жареного мяса с секретной приправой (видео).

На святковий стіл можна приготувати смачні салати, а також подати оригінально приготоване м’ясо. Готується воно досить просто, а такі секретні інгредієнти, як яблука і кориця, зроблять смак незвичайним.

Страва виходить надзвичайно соковитою. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".

Як приготувати м’ясо з яблуками

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка – 2 шт.;
  • кориця – 1/2 ч. л.;
  • мускатний горіх – 1/2 ч. л.;
  • кмин – 1/2 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • олія – 2 ст. л.;
  • масло – 30 г;
  • яблука – 3-4 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • винний або яблучний оцет – 1,5 ч. л.;
  • яблучний сік або вода – 50 мл;

Спосіб приготування:

1. М’ясо нарізати на шматочки і притиснути долонею, щоб шматочки стали тоншими. Додайте кмин, корицю, мускатний горіх, сіль, перець і рослинну олію. Якщо є можливість, залиште замаринувати м’ясо спеціями на 30 хвилин.

2. Очистіть цибулю та яблука від шкірки та серцевини і наріжте все півкільцями.

3. На дуже розігрітій сковороді обсмажте м’ясо з обох сторін по 1-2 хвилини і відкладіть в сторону.

4. В цю сковороду додайте олію і обсмажте цибулю до рум’яності, покладіть яблука, накрийте кришкою і смажте до м’якості яблук.

5. Влийте яблучний сік або воду, винний (яблучний) оцет, викладіть шматочки м’яса. Витікший з м’яса сік також потрібно влити в інші інгредієнти. Накрийте кришкою і протушкуйте приблизно 10 хвилин.