На святковий стіл можна приготувати смачні салати, а також подати оригінально приготоване м’ясо. Готується воно досить просто, а такі секретні інгредієнти, як яблука і кориця, зроблять смак незвичайним.
Страва виходить надзвичайно соковитою. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М’ясо нарізати на шматочки і притиснути долонею, щоб шматочки стали тоншими. Додайте кмин, корицю, мускатний горіх, сіль, перець і рослинну олію. Якщо є можливість, залиште замаринувати м’ясо спеціями на 30 хвилин.
2. Очистіть цибулю та яблука від шкірки та серцевини і наріжте все півкільцями.
3. На дуже розігрітій сковороді обсмажте м’ясо з обох сторін по 1-2 хвилини і відкладіть в сторону.
4. В цю сковороду додайте олію і обсмажте цибулю до рум’яності, покладіть яблука, накрийте кришкою і смажте до м’якості яблук.
5. Влийте яблучний сік або воду, винний (яблучний) оцет, викладіть шматочки м’яса. Витікший з м’яса сік також потрібно влити в інші інгредієнти. Накрийте кришкою і протушкуйте приблизно 10 хвилин.