Борщ – традиційна українська страва, яку подають зі сметаною та часниковими пампушками. Це поєднання створює неповторний смак і підкреслює автентичність страви. Тому важливо знати рецепт не лише самого борщу, а й смачних доповнень до нього.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом пампушок, які виходять надзвичайно смачними. А опублікували його на Instagram-сторінці "katia cooking".
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для заправки:
Спосіб приготування:
1.У глибоку миску просіяти борошно, додати дріжджі, цукор і сіль, перемішати.
2. Додати тепле молоко та олію, спочатку перемішати лопаткою, а потім замісити руками протягом 5-7 хвилин.
3. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин.
4. Для заправки з'єднати олію, перець, зелень та часник, пропущений через прес, перемішати.
5. Сформувати пампушки і викласти їх на застелений пергаментом і змащений олією деко.
6. Накрити пампушки рушником і залишити на 10 хвилин.
7. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
08. Дістати пампушки, накрити рушником на 5 хвилин, поламати і полити заправкою.