вівторок22 жовтня 2024
zss.in.ua

Приготуйте борщ лише заради цих пампушок: простий та ідеальний рецепт тіста для булочок (відео).

Ви не повірите, як легко приготувати ці неймовірні пампушки з часником! Цей секретний рецепт додасть вашому борщу неперевершеного смаку. Дізнайтеся, як створити ідеальну пару для традиційної страви, яка вразить усіх! Не пропустіть!
Приготовьте борщ, чтобы насладиться этими пампушками: простой и идеальный рецепт теста на булочки (видео).

Борщ – традиційна українська страва, яку подають зі сметаною та часниковими пампушками. Це поєднання створює неповторний смак і підкреслює автентичність страви. Тому важливо знати рецепт не лише самого борщу, а й смачних доповнень до нього.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом пампушок, які виходять надзвичайно смачними. А опублікували його на Instagram-сторінці "katia cooking".

Як приготувати пампушки з часником

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 450-500 г;
  • молоко – 250 мл;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • сухі дріжджі – 10 г;
  • олія – 50 мл;

Інгредієнти для заправки:

  • олія – 100 мл;
  • зелень – пучок;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • перець;
  • часник – 3-4 зуб.;

Спосіб приготування:

1.У глибоку миску просіяти борошно, додати дріжджі, цукор і сіль, перемішати.

2. Додати тепле молоко та олію, спочатку перемішати лопаткою, а потім замісити руками протягом 5-7 хвилин.

3. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин.

4. Для заправки з'єднати олію, перець, зелень та часник, пропущений через прес, перемішати.

5. Сформувати пампушки і викласти їх на застелений пергаментом і змащений олією деко.

6. Накрити пампушки рушником і залишити на 10 хвилин.

7. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.

0

8. Дістати пампушки, накрити рушником на 5 хвилин, поламати і полити заправкою.