Рибні котлети подобаються не всім, оскільки вважається, що ця страва зазвичай виходить сухуватою. Проте навіть з нежирної риби можна смачно приготувати цю страву, знаючи деякі секрети.
Рецептом смачних котлет з тунця з нами поділився відомий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво. Він опублікував його на своїй Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".
Інгредієнти
Спосіб приготування:
1. Тунець викласти в глибоку миску і розім'яти виделкою.
2. Моркву та кабачок натерти на великій тертці та додати до тунця.
3. Цибулю нарізати кубиками, зелень подрібнити і також висипати в миску.
4. Додати сіль, перець, спеції та сік лимона.
5. Додати яйця та борошно і знову перемішати.
6. Формувати котлетки та смажити на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору з обох сторін.