Галкін дотепно висміяв Кіркорова та Лоліту, які стали посміховиськами після "голої вечірки"

Читать на русском

Галкін дотепно висміяв Кіркорова та Лоліту, які стали посміховиськами після

Галкін дотепно висміяв Кіркорова та Лоліту, які стали посміховиськами після "голої вечірки "

Російський гуморист-емігрант Максим Галкін, який засуджує криваве вторгнення РФ в Україну, дав концерт в Ізраїлі, однією з тем якого стали його колеги-путіністи Філіп Кіркоров та Лоліта Мілявська. Обидві зірки, котрих Кремль роками використовує для своїх пропагандистських цілей, нещодавно зганьбилися на так званій голій вечірці, після чого вимолювали пробачення в росіян. Ця тема видалася Галкіну кумедною.

Він згадав про скасування концертів авторки пісні "На "Титаніку" та сміхотворні покаяння від "короля естради". Ролик у своїх соцмережах оприлюднили пропагандисти, яких невимовно обурили жарти коміка.

Під час стендапу Галкін обговорив нові пластичні операції колишнього чоловіка своєї дружини Алли Пугачової. Він процитував юзерів, які висміяли ноги путініста, "схожі на літеру Х".

Галкін дотепно висміяв Кіркорова та Лоліту, які стали посміховиськами після  uqidrkiqxeiqrdant

Наступною темою для гуморески стали вибачення Кіркорова за участь у "голій вечірці". В оригіналі артист сказав, що "зайшов не в ті двері", але його старий знайомий вирішив пофантазувати і наклав свій текст на пісню пропагандиста.

"Ведь мой ключик невинный открыл не ту дверь. А я и не знал, что тусовка эта будет голой. Я шел в магазин за "Колой", – заспівав Галкін на мотив "Жестокой любви".

Наступною "жертвою" стендапу гумориста стала співачка-зрадниця Лоліта Мілявська. Вона зіткнулася з шаленим хейтом і скасуваннями концертів, що теж не залишилося без уваги антивоєнно налаштованого артиста.

"Отменен концерт, билеты – фантики. Мой билет в один конец на "Титанике", – проспівав Галкін.

Галкін дотепно висміяв Кіркорова та Лоліту, які стали посміховиськами після